Announcement

Collapse

Welcome to the www.Britmovie.co.uk forum

If this is your first time on the new forum since March 7th, 2017, please re-register with us once more.
Paypal contributions for the care and feeding of the forum may be made here:
PayPal Donations

The old bulletin board archive can be found here:
http://filmdope.com/forums/
See more
See less

Britmovie: The Beginning is Nigh

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Staff Sergeant Arnold on duty . . .

    Comment


    • #47
      Just reregistered,sad that all of our old postings are gone but hey ho,on we go!

      Comment


      • #48
        Originally posted by zorro2566 View Post
        Just reregistered,sad that all of our old postings are gone but hey ho,on we go!
        Many of them were saved at http://filmdope.com/forums/
        Many of them were just meaningless chatter
        It was very difficult to separate the wheat from the chaff

        Steve

        Comment


        • #49
          Originally posted by cornershop15 View Post
          Tag names' for bold (B /B), italics (I /I), and images (IMG /IMG]) have all appeared in posts I've subsequently deleted. This has occured at the Looking for Video/DVD and British Film Chat sections but not General Film Chat. Is anyone else having this problem, and does this mean that some areas of the Forum aren't as up to date as others?
          I have found evidence that other members are finding it difficult to post at certain threads. Can someone please identify this RAF film from this description (The Way to the Stars) is a good example. It is clear that both Nick Dando and Rick C were unsuccessful in their attempts to provide links, the latter to a photograph of the Odeon Portsmouth. As I hope they will confirm, the links would have been highlighted (in blue) in the post preview but didn't show up when submitted.

          At the aforementioned thread, Nick's post should look like this:

          http://www.imdb.com/title/tt0038238/?ref_=fn_al_tt_1

          https://www.youtube.com/watch?v=2TS7JAbNH9A

          ...
          Having tested various threads, it seems all the technical hitches I described above only apply to threads at the Lobby part of the Forum, with the exception of British Film Chat. We can't post links, videos or images - just attachments. Reply with Quote is also not working properly. This is evident in the last two posts at the Ask a Film Question threads 'Battle of Britain' and 'Film Release Date' (I mistakenly thought Mikey's was at British Film Chat, which is functioning normally).

          So, what can be done?



          Comment


          • #50
            Originally posted by Steve Crook View Post

            Many of them were saved at http://filmdope.com/forums/
            Many of them were just meaningless chatter
            It was very difficult to separate the wheat from the chaff

            Steve
            I understood everything was archived except for posts after 2nd January.....?

            Comment

            Working...
            X